Voel je goed in je buurt ✅

Jongeren, gezinnen, singles, ouderen, nieuwkomers, mensen in armoede, … Elke Edegemnaar moet zich goed kunnen voelen in zijn buurt. Door voor elkaar te zorgen, leeft de gemeente op. We versterken de gemeentelijke dienstverlening en creëren kansen voor ondernemers en verenigingen. Edegem gaat weer bruisen. Tijd om opnieuw te stralen als we over onze gemeente praten. We willen je horen. Nu en als we straks mee besturen. L•VE kiest voor participatie.

👉 Kies L•VE voor een gemeente waarin iedereen zich thuis voelt

Open ruimte & groen ✅

Een duurzame gemeente bouw je niet vol. In plaats van verkavelingen verkiezen we open ruimte. En we maken ruimte om ervan te genieten. We geven om propere straten, pleintjes en parken. Maken onze gemeente groener en blauwer dan ooit. Laat ons opnieuw voor Edegem zorgen. Zo genieten ook onze kinderen en kleinkinderen van een gezonde, toekomstbestendige gemeente.

👉 Kies L•VE voor meer groen & open ruimte in Edegem

Vlot en veilig verkeer ✅

In hartje Edegem krijgen actieve weggebruikers voorrang. We effenen het pad voor voetgangers en fietsers, met heraangelegde voet- en fietspaden, veilige oversteekplaatsen, fietsstraten en nieuwe fietsenstallingen. We gaan voluit voor veilige schoolomgevingen. Zone 30 in alle woonwijken maakt Edegem aangenamer voor iedereen. En sluipverkeer, dat bannen we. De gemeente van morgen kiest voor duurzame mobiliteit.

👉 Kies L•VE voor vlot en veilig verkeer